Persienner Norrköping

Kvalitativa persienner och solskydd

Persienner

ETT BRETT UTBUD AV SNYGGA OCH KVALITATIVA PERSIENNER

Vi har ett stort utbud av persienner. Här är en genomgång av grunderna i vårt kvalitativa sortiment.

Classic 50

Classis 50 är avsedd för lameller på 50 mm i aluminium. Dessa persienner är robusta och passar perfekt på stora glaspartier där de kan ersätta gardiner på ett utmärkt sätt. Kontor, sjukhus och skolor är lokaler där Classic 50 passar mycket bra. Det går att färgmatcha lamellerna så att de får rätt karaktär för respektive rum.

Classic 50 hissas upp och ned manuellt med polyesterlinor. Persiennen är avsedd för frihängande montage på fönsterkarm eller i nisch. De är lätt sätta upp och plocka ned utan verktyg. Classic 50 är, precis som alla våra solskydd, barnsäkrat.

Roulett – handmanövrerad persienn

Denna handmanövrerade persienn är en barnsäkrad variant som är barnsäker utan några extra detaljer. Persiennen löper i styrlinor på sidorna och regleras via ett handtag på underlisten. Roulettpersiennen monteras direkt i tak och måste ha möjlighet att skruvas rakt ner i fönsterbåge eller någon annan plan yta nedtill. Vi rekommenderar att du låter någon av våra duktiga montörer sätta upp denna produkt. Roulett, och alla våra andra persienner, kan du få i ett stort antal olika färger.

Roulett – frihängande persienn

Roulettmodellen kan även monteras frihängande. En lösning som är elegant, praktisk och inte minst säker. Persiennen kan  flyttas upp och ned steglöst i fönstret och öppnas från båda hållen. Även denna roulettmodell kan manövreras med motor.

Roulett finns också i modellerna frihängande med ögla/ändrulle och frihängande Skyline. Ögla/ändrulle-typen tillverkas med ett reglage som kommer ut ur änden av persiennen. Skyline har ett reglage som sitter på framsidan av överlist. Som tillval till dessa modeller kan man också få en designad överlist som smälter in i fönsterbågen på ett elegant sätt.

Roulett – mellanglaspersienn

Den här modellen är vår vanligaste produkt och är en riktig veteran i sortimentet. Mellanglaspersiennen är en prisvärd och diskret produkt som verkligen gör sitt jobb. Genom att välja en av de många färger som vi tillhandahåller går det att skapa liv och trivsel i rummet. Den här modellen reglerar man via en lina och en plastad vridstång som bestämmer vinkeln på lamellerna. Modellen monteras mellan glasen och passar alltså bara på delbara fönster. Vi rekommenderar starkt att kunden låter en kunnig fackman utför monteringen av denna persienn.

 

Vi hjälper dig att skapa ett trivsamt ljus i hemmet med persienner.